DFAB paradigmskiftet, producera färdig, permanent protetik i kliniken.

DFAB 3 D printer

Med den absolut senaste tekniken inom 3D-skrivare tillverkar du din protetik direkt i kliniken. Permanenta translucenta konstruktioner på upp till 10 led inom loppet av 30 minuter. Du kan därmed erbjuda dina patienter den modernaste behandlingen som finns att tillgå i ett enda besök.
DFAB printar kronor, broar, inlägg, onlays, estetiska faner och implantat på mycket kort tid. Provisorium tillhör det förflutna.

Estetik i toppklass

Utan att försaka vare sig hållbarhet eller estetik skapar du ett unikt värde för patienten. Du väljer till skillnad från fräsblocken, bredd och position för färgens övergångar. Därmed kan du också återge den naturliga gradienten mellan den incisala och den cervikala zonen och ge patienten en reproduktion av den naturliga tanden.

DFAB är dessutom extremt lätt att använda för nybörjare och kräver med sin enkla mjukvara mycket liten utbildning.

Enkel hantering och ingen rengöring

DFAB garanterar den bästa användarupplevelsen i kombination säkerhet och hygien. Precision och passform av restaureringarna samt processens repeterbarhet garanteras av den exklusiva TSLA®-utskriftstekniken. Man uppnår en bättre noggrannhet med additiv laserteknologi än med en subtraktiv teknik. För dig betyder det en enklare hantering av insättningsriktning och underskär. 

Till skillnad från fräsmaskiner så produceras inget damm. Maskin är tyst och bullrar inte och vare sig instrument eller verktygsbyten behövs.

Din patient

Från intraoral skanning till fullständig restaurering på ett enda besök. Ett komplett utbud av 3 material i engångspatroner, som syftar till att tillfredsställa alla indikationer. Det tillåter reproduktion av patientens specifika tandfärg, vad gäller pigmentering och nyans. Engångspatronerna finns i 3 olika storlekar, S, M, L beroende på det antal led som skall produceras.

DWS - DFAB

DFAB från DWS är ett genombrott för oöverträffad estetik och hastighet på plats i kliniken.

DWS är ett italienskt företag som designar och tillverkar system för 3D-skrivare, tillsammans med specifik programvara och material för professionellt bruk av tandläkare och tandtekniker.

Kvalitet och kontinuerlig innovation är de utmärkande egenskaperna hos DWS. Sedan 2007 har företaget lämnat in mer än 250 patent för industriell egendom, teknologi och design.
 

Fyll i formuläret så hör vi av oss och bokar ett möte.