Det är till och med enkelt att berätta hur mycket du kommer att tjäna på den digitala lösningen. Och det redan första året

"Jag har haft min CS 3600 i drygt två år och den har betalt sig sedan länge."

Låt oss ta den digitala interorala scannern som ett exempel:
Snabbt och enkelt scannar du kronor och broar men även bett- och apnéskenor. I alla verksamheter är tid pengar, så även i din klinik, så redan snabb- och enkelheten är en vinst.

Dessutom får du en effektiv kontakt med labbet som snabbt ger ett perfekt slutresultat. Du sparar dessutom mycket pengar genom att slopa avtrycksmaterial mm. För att inte tala om allt spring till posten. Det tar mer tid än du tror. Inga långa dyra stolstider, inget kladd, inga omgörningar, inget onödigt spring.

I kalkylatorn nedan kan du själv se hur mycket du tjänar på att scanna digitalt.

Vill du veta hur vi har kommit fram till detta skickar du bara in namn, adress och telefonnummer så kommer vi och berättar. Samtidigt bjuder vi på en provscanning och en singelkrona, värd 1.500 kronor.

Tandläkare Henrik Werner

Stjärntandläkarna i Malmö

Jag har haft min CS 3600 i drygt två år och den har betalt sig sedan länge. Jag sparar väldigt mycket tid på cementeringar på grund av att passformen är så exakt. Inga inslipningar längre. Inbesparingen i tid gör att jag enkelt kan boka ytterligare en patient om dagen.

Kostnaden för avtrycksmaterial har i princip försvunnit och dessutom har labbkostnaderna sjunkit rejält. 

Scanner har blivit en ren vinst!